bloemen transparanthuwelijkscadeau huwelijkskado glossy voorbeeld

HUWELIJKSCADEAU

Een tijdschrift over het bruidspaar is een leuk en origineel huwelijksgeschenk dat het stel enorm zal verrassen.

bloemen transparanthuwelijkscadeau 50 jaar getrouwd tijdschrift voorbeeld

JUBILEUM

Het zilveren of gouden huwelijk gebundeld in een bijzonder tijdschrift vol herinneringen, foto's en verhalen.

Een persoonlijk huwelijkscadeau
maken met Jilster

Bijna getrouwd! De zoektocht naar het perfecte huwelijkscadeau eindigt hier. Maak een eigen glossy als huwelijkscadeau.

Gebruik hiervoor eigen foto’s en verhalen over het bruidspaar en het online programma van Jilster.  Een zelfgemaakt tijdschrift als huwelijkscadeau is een uniek en origineel huwelijkscadeau dat gegarandeert indruk maakt op het bruidspaar (en alle familie en vrienden op het feest). Je kunt een glossy maken als trouwcadeau of als cadeau voor bijvoorbeeld een gouden huwelijk of een 25 jaar getrouwd bruidspaar.

huwelijkscadeau huwelijkskado tijdschrift voorbeeld

Jouw huwelijkscadeau tijdschrift laten drukken?
Dat ziet er zo uit.

Nietjes (met of zonder glanzende omslag), gelijmd of harde kaft.

Je bepaalt zelf hoe jouw huwelijkscadeau tijdschrift eruit komt te zien. Het huwelijkscadeau tijdschrift kan namelijk gedrukt worden in meerdere uitvoeringen. Klik op de afbeeldingen hieronder voor meer informatie.

Huwelijkssjabloon
voorbeelden

Hieronder staan huwelijkssjablonen die je kunt gebruiken. Ze zijn beschikbaar in het online programma van Jilster. Klik op elke sjabloon om een online versie door te bladeren.

Een huwelijkscadeau tijdschrift als trouwcadeau voor een 25-jarig huwelijk of gouden huwelijk. Wat voor tijdschrift het ook wordt, met Jilster maak je een uniek en passend huwelijkscadeau.

Het is ook mogelijk om familie, vrienden en collega’s een bijdrage te laten leveren. Stuur ze dan vanuit het online programma een uitnodiging om één (of meerdere) pagina’s op te maken. Iedereen begint automatisch met blanco pagina’s, maar heeft de keuze om gebruik te maken van voorgemaakte sjablonen. Deze zijn gratis beschikbaar in het online programma.

Tijdschrift klaar? Dan bestel je een gedrukt exemplaar (van uitstekende kwaliteit) van het tijdschrift dat jullie samen hebben gemaakt*.

*Het is ook mogelijk om een lage resolutie PDF van je hele tijdschrift te bestellen.

Gratis aan de slag met een
huwelijkscadeau tijdschrift?

huwelijkscadeau samen een tijdschrift maken met jilster editor voorbeeld schermafbeelding 25 jaar getrouwd

Gratis aan de slag met je huwelijkscadeau?
Meld je nu aan!

huwelijkscadeau
  • Stap 1

    Maak een account aan en start een nieuw tijdschrift in het online programma. Een mooier huwelijkscadeau ga je niet vinden.

  • Stap 2

    Bewerk de pagina’s van je tijdschrift: Plaats je eigen foto’s, schrijf of kopieer en plak teksten, voeg clip art toe en bepaal zelf de opmaak. In tegenstelling tot een fotoboek geeft Jilster je de vrijheid om zelf te bepalen waar je foto’s komen te staan. Aan jouw de keus hoeveel tekst je wilt schrijven en wat voor thema de pagina’s krijgen. Daardoor maak je een echt uniek en persoonlijk huwelijkscadeau.

  • Stap 3

    Tijdschrift klaar? Dan bestel je een echt gedrukt exemplaar van het tijdschrift wat je (of jullie) samen hebben gemaakt.

Je kunt ook familie en vrienden uitnodigen om één of meerdere pagina’s in te leveren! 

Meer dan 500.000 gebruikers
gingen je al voor…

Heb je een vraag?

In onze handleiding vind je veel handige informatie en veelgestelde vragen over het maken van een tijdschrift en over samenwerken in Jilster!

Op zoek naar inspiratie?

Ben je op zoek naar inspiratie voor je tijdschrift? Kijk eens naar onze tips en tricks. Deze kunnen je helpen bij het maken van een tijdschrift.

Deel je ervaring!

Heb jij al een tijdschrift of boek gemaakt met Jilster? We horen graag wat jij ervan vond. Neem contact met ons op en laat het ons weten!

Samen een mooi tijdschrift maken. Met vrienden, familie of collega’s!