verjaardagscadeau hoera tijdschrift voorbeeld

VERJAARDAGSCADEAU

Op zoek naar een uniek verjaardagscadeau? Denk eens aan een zelfgemaakte glossy. Leuk voor jong en oud!

SARAH & ABRAHAM

Geef samen met je familie en vrienden een tijdschrift cadeau aan de jarige die binnenkort Sarah of Abraham gaat zien.

Verjaardagscadeau
maken: Zoek je een origineel
verjaardagscadeau?

Verjaardagscadeau tijdschrift: maak het eenvoudig met Jilster. Maak gratis een account aan en probeer het vrijblijvend. Nodig familie en vrienden uit om ook een pagina (of meerdere) op te maken. Geef een super leuk cadeau aan je vriend die veertig wordt, je vriendin die binnenkort Sarah gaat zien of je moeder die haar 75ste verjaardag viert.

Wil je graag een origineel verjaardagscadeau maken, maar je weet nog niet wat? Denk dan ook eens aan een mooi en persoonlijk tijdschrift als cadeau!

Hoe ziet een verjaardagscadeau
tijdschrift eruit?

Je bepaalt zelf hoe het verjaardagscadeau tijdschrift eruitziet. De verjaardagscadeau glossy kan namelijk gedrukt worden in meerdere uitvoeringen. Klik op de afbeeldingen hieronder voor meer informatie over de uitvoeringen.

Begin direct aan dit originele verjaardagscadeau voor je vriendin, vader, oma, broer of zus!

Een tijdschrift is ontzettend leuk om als verjaardagscadeau te geven aan bijvoorbeeld je vriend, je moeder of een vriendin. Een eigen tijdschrift als verjaardagscadeau is uniek.

Stel je eens voor: je vriend of vriendin op de cover als model!
Maak een tijdschrift met Jilster Bekijk de levertijden van je tijdschrift

Onze klanten vertellen…

 

tijdschrift voor vriendin 60 jaar de sylvia

Verjaardagscadeau voor 60-jarige vriendin

Wat geef je je vriendin – en tevens buurvrouw – die 60 jaar wordt? Max maakte een verjaardagstijdschrift, de SYLVIA. Het redactieteam van Max bestond uit vriendinnen die ze stiekem via Facebook had benaderd. Samen vulden ze het tijdschrift SYLVIA met eigen teksten en foto’s.

Lees meer >

verjaardagscadeau tijdschrift 80 jaar ria klant

Het Ria80 tijdschrift

“Na een kleine hint kreeg ik op mijn 50ste een bijzonder verjaardagscadeau, ‘de Aty’, gemaakt met Jilster. Een heel persoonlijk en origineel cadeau. Mijn moeder liet toen merken dat ze zoiets ook heel leuk zou vinden. Ik hoefde dan ook niet lang na te denken wat ik mijn moeder zou geven voor haar 80ste verjaardag: de ‘Ria80’.” Ik kon aan de slag!

Lees meer >

verjaardagscadeau tijdschrift emma 21

Marjolein: “Alle pagina’s zijn even prachtig”

Marjolein heeft voor de 21e verjaardag van haar jongste dochter de schitterende glossy EMMA. gemaakt. Het redactieteam bestond uit Marjolein en de overige gezinsleden. “Alle pagina’s zijn even prachtig”, mailt ze.

Lees meer >

Cadeau maken in 3 stappen:
hoe maak je een tijdschrift als verjaardagscadeau?

We geven je graag nog wat tips die je kunnen helpen bij de praktische kant van het maken van je eigen tijdschrift.

huwelijkscadeau samen een tijdschrift maken met jilster editor voorbeeld schermafbeelding
  • Stap 1

    Maak een account aan en probeer Jilster gratis uit. Ook een online magazine maken is gratis. Je betaalt pas als je een gedrukt exemplaar van je tijdschrift bestelt.

  • Stap 2

    Bedenk of je het tijdschrift alleen wilt gaan maken of samen met anderen. Als je het samen wilt doen, nodig dan de vrienden, familieleden, collega’s en buren van je vader uit om ook een pagina te vullen.

  • Stap 3

    Een eigen magazine als verjaardagscadeau maak je bij Jilster helemaal zoals je zelf wilt. Je zult het tijdschrift beetje bij beetje zien groeien. Is iedereen klaar? Bestel dan het gewenste exemplaren in druk en laat je tijdschrift of glossy thuis bezorgen.

Meer dan 350.000 gebruikers
gingen je al voor…

Heb je een vraag?

In onze handleiding vind je veel handige informatie en veelgestelde vragen over het maken van een tijdschrift en over samenwerken in Jilster!

Op zoek naar inspiratie?

Ben je op zoek naar inspiratie voor je tijdschrift? Kijk eens naar onze tips en tricks. Deze kunnen je helpen bij het maken van een tijdschrift.

Deel je ervaring!

Heb jij al een tijdschrift of boek gemaakt met Jilster? We horen graag wat jij ervan vond. Neem contact met ons op en laat het ons weten!

Samen een mooi tijdschrift maken. Met vrienden, familie of collega’s!