• Uniek verjaardagscadeau

  Pak eens extra uit bij het behalen van een bijzondere leeftijd en geef een glossy als persoonlijk verjaardagscadeau!

  AAN DE SLAG!

Origineel verjaardagscadeau: Geef samen een zelfgemaakt tijdschrift cadeau!

Ben je op zoek naar een origineel verjaardagscadeau? Denk dan eens aan een zelfgemaakt tijdschrift! Met Jilster kun je eenvoudig zelf of samen met anderen een tijdschrift maken. Geef een tijdschrift als uniek verjaardagscadeau aan je vriend die veertig wordt, je vriendin die binnenkort Sarah gaat zien of je moeder die haar 75ste verjaardag viert.

 • Gratis online ontwerpprogramma
 • Bundel je mooiste foto’s en teksten samen
 • Werk samen met vrienden, familie en kennissen
 • Een persoonlijk verjaardagscadeau voor hem en haar!
icon verzamelen
Stap 1: Verzamel

Ook een tijdschrift maken als origineel verjaardagskado? Verzamel foto’s en teksten die passen bij je tijdschrift en doe ideeën op over de invulling van je magazine. Met Jilster kun je een tijdschrift maken voor elke gelegenheid.

icon samenwerken
Stap 2: Werk samen

Wie ga je uitnodigen? Je kunt familie, vrienden en collega’s eenvoudig een uitnodiging sturen en één of meer pagina’s toewijzen. Iedereen kan zelf foto’s en teksten toevoegen aan het tijdschrift.

icon bewerken
Stap 3: Bewerk

Nu kun je echt aan de slag met het maken van je tijdschrift. Voeg je foto’s en teksten toe en bewerk je pagina’s helemaal zoals jij dat wilt. Je kunt ook gebruik van handige sjablonen, achtergronden en clip-arts.

icon bestellen
Stap 4: Bestel

Ben je tevreden met het resultaat? Dan kun je de bestelling gaan plaatsen. Kies uit verschillende uitvoeringen en laat je tijdschrift cadeau versturen naar huis. Het is ook mogelijk om een proefexemplaar te bestellen.

Je mooiste foto’s en verhalen gebundeld
in een persoonlijke glossy

Een tijdschrift is ontzettend leuk om als persoonlijk verjaardagscadeau te geven aan je vriend(in), vader, oma of partner. Bundel je mooiste verhalen, waardevolle herinneringen, leuke foto’s en grappige anekdotes samen in een persoonlijk tijdschrift. Werk samen met vrienden, familie en kennissen om het verjaardagscadeau nòg persoonlijker te maken!

Onze klanten vertellen…

Help! Mijn dochter wordt 30!

“Mijn dochter is altijd moeilijk te verrassen geweest. Als kind raadde ze altijd wat er in cadeautjes zat. Maar met de glossy heb ik haar kunnen verrassen”, vertelt Brigitte van Mil vol trots.

Een tijdschrift voor oma Loes

Lisanne Bos (21) heeft samen met haar moeder en tante voor haar oma’s 75ste verjaardag een tijdschrift gemaakt. De hele familie heeft er een bijdrage aan geleverd en oma Loes vindt het resultaat prachtig!

foto 2 verjaardagstijdschrift Spoontjes

Een familieglossy voor de Spoontjes

De drieënzestigjarige Mieke Versnel uit Woerden heeft nu voor de derde keer een glossy gemaakt. Ditmaal voor de 50ste verjaardag van haar goede vrienden Christien en Ruud Spoon.

Kies uit verschillende uitvoeringen

Een tijdschrift bestellen als origineel cadeau verjaardag? Afhankelijk van het aantal pagina’s kun je kiezen uit verschillende tijdschrift-uitvoeringen of een uitvoering als boek. Kies bijvoorbeeld voor een gehecht tijdschrift met een matte- of glanzende omslag of maak indruk met een luxere variant, zoals een gelijmde glossy of een boek met harde kaft. Alle uitvoeringen zijn te bestellen vanaf één exemplaar.

1

Gelijmd tijdschrift met een glanzende omslag

2

Boek met een harde kaft

3

Geniet tijdschrift met een glanzende omslag

4

Geniet tijdschrift met een matte omslag

Bekijk onze video om een goede indruk te krijgen van de verschillende uitvoeringen.

Bestel je tijdschrift of boek al
vanaf één exemplaar!

Een tijdschrift maken als verjaardagscadeau
is heel eenvoudig!

Met Jilster kun je direct aan de slag met je tijdschrift. Het online ontwerpprogramma is overal beschikbaar en heel toegankelijk. Voeg eigen teksten en foto’s toe aan een pagina en bewerk ze. Je kunt ook gebruik maken van verschillende sjablonen en clip-arts of een pdf-bestand uploaden. Zo kun je jouw verjaardagscadeau maken zoals jij dat wilt!

 • Origineel verjaardagscadeau vriendin / vriend

  Maak zelf een origineel verjaardagscadeau vriendin/vriend: Wil jij je vriend of vriendin eens echt in het zonnetje zetten? Met een zelfgemaakt tijdschrift kun je jullie vriendschap vastleggen en de jarige vertellen waarom hij/zij zo’n goede, leuke vriend(in) is.

 • Origineel verjaardagscadeau man / vrouw

  Maak zelf een origineel verjaardagscadeau man/vrouw: Verras je partner met een zelfgemaakt tijdschrift; een uniek verjaardagscadeau vol persoonlijke verhalen, mooie foto’s en waardevolle herinneringen. Tip: Word je man of vrouw 50 jaar? Denk dan eens aan een Sarah of Abraham tijdschrift!

 • Origineel verjaardagscadeau vader / moeder

  Maak zelf een persoonlijk verjaardagscadeau vader/moeder: Zijn je ouders binnenkort jarig? Geef dan een unieke glossy cadeau! Werk samen met je broers, zussen of familieleden en maak dit unieke verjaardagscadeau nòg persoonlijker! Tip: Ook leuk als cadeau voor vaderdag of moederdag!

 • Origineel verjaardagscadeau zoon / dochter

  Maak zelf een uniek verjaardagscadeau zoon/dochter: Wordt jouw kind dit jaar weer een jaartje ouder? Zet hem of haar dan eens in de spotlight met een eigen glossy. Tip: Maak samen een sweet 16-tijdschrift!

 • Origineel verjaardagscadeau collega

  Maak zelf een persoonlijk verjaardagscadeau collega: Heb je binnenkort iets te vieren op het werk omdat je favoriete collega of baas jarig is? Maak dan samen met je collega’s een tijdschrift als uniek verjaardagscadeau!

 • Origineel verjaardagscadeau juf / meester

  Maak zelf een origineel verjaardagscadeau juf/meester: Verdient jouw juf of meester ook een bijzonder cadeau? Maak samen met de leerkrachten en klasgenoten een persoonlijk tijdschrift als verjaardagscadeau.

Maak ook je eigen poster met Jilster!

Met Jilster kun je ook zelf of samen met anderen een poster maken als verjaardagscadeau. Zelf een poster maken is niet alleen heel leuk, je kunt er ook alle kanten mee op. Laat bijvoorbeeld de cover van het tijdschrift afdrukken als poster of maak een fotocollage van de mooiste foto’s – Leuk als verjaardagscadeau of voor in huis!

Meld je nu aan en ga direct aan de slag!

Zelf een tijdschrift als uniek verjaardagscadeau maken? Dat doe je met Jilster! Maak een gratis account aan en start direct met je tijdschrift – Leuk als origineel verjaardagscadeau vriend, maar ook als uniek verjaardagscadeau man of origineel verjaardagscadeau vriendin.

Het online programma van Jilster is overal beschikbaar en gratis te gebruiken. Het leuke van Jilster is dat het ook mogelijk is om familie, vrienden en collega’s uit te nodigen om één (of meerdere) pagina’s op te maken in het tijdschrift. Is het tijdschrift compleet? Tegen een scherpe prijs bestel je een gedrukt exemplaar van het tijdschrift dat jullie samen hebben gemaakt.

Meer dan 500.000 gebruikers
gingen je al voor…

“Ik heb nu 2 magazines gemaakt met Jilster. Voor mijn vriendin die 50 werd en voor mijn man die 50 werd. Beiden hebben ze het gelezen met een lach en een traan. Het is zo’n persoonlijk kado wat je met liefde kan geven.”
Anoniemhttps://
“Ik had last minute een tijdschrift gemaakt via Jilster. Mijn vader vond het een geweldig cadeau en was er enorm blij mee! Het is echt een aanrader om dit via Jilster te doen. Het werd snel geleverd en de kwaliteit is zeer professioneel.”
Moniquehttps://
“Jilster zorgt ervoor dat anekdotes, dierbare foto’s en prachtige herinneringen verzameld worden zodat er een prachtige blijvende herinnering ontstaat. Kostbaar!”
B&C Internationaalhttps://
“Wat een mooie mogelijkheid om een uniek, persoonlijk cadeau te maken. Het kost wel iets, maar het resultaat is erg mooi! Ook ideaal dat iedereen zelf in kan loggen en zo zijn eigen pagina kan inleveren.”
Anoniemhttps://
“De Glossy is heel mooi geworden ! Voor beide ouders die 80 werden. Super handig dat iedereen vanaf zijn eigen laptop een pagina kan maken. Je moet je wel even verdiepen in de mogelijkheden die het programma heeft, maar dan heb je ook wat!!”
Heleen Vellekoophttps://

Heb je een vraag?

In onze handleiding vind je veel handige informatie en veelgestelde vragen over het maken van een tijdschrift als origineel cadeau verjaardag!

Op zoek naar inspiratie?

Ben je op zoek naar inspiratie voor je tijdschrift? Kijk eens naar onze tips en tricks. Deze kunnen je helpen bij het maken van een tijdschrift.

Deel je ervaring!

Heb jij al een tijdschrift of boek gemaakt met Jilster? We horen graag wat jij ervan vond. Neem contact met ons op en laat het ons weten!

Samen een mooi tijdschrift maken. Met vrienden, familie of collega’s!

Samen een mooier tijdschrift maken, doe je met Jilster.