PERSONEELSBLAD

Met Jilster maak je eenvoudig je eigen professionele personeelsblad. Zelfstandig of samen met je collega's!

NIEUWSBRIEF

Verspreid het nieuws snel en makkelijk. Laat je nieuwsbrief drukken of deel deze online via mail of social media!

JAARVERSLAG

Laat op een aansprekende manier zien wat er in het afgelopen jaar is gebeurd. Blik terug op het jaar met een tijdschrift!

Bedrijfspromotie:
Jilster voor je bedrijf

Je bedrijfspromotie zelf in de hand houden? Jilster biedt een online programma aan, waarmee je zelfstandig en makkelijk je eigen bedrijfspromotie maakt. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfsbrochure, personeelsblad of jaarverslag.

Met Jilster heb je alles zelf in de hand. Voeg je eigen foto’s en teksten toe en creëer je eigen tijdschrift als bedrijfspromotie. Dit kun je alleen doen óf samen met je collega’s. Met Jilster een tijdschrift maken als bedrijfspromotie is eenvoudig, flexibel en professioneel!

Hoe ziet een tijdschrift als
bedrijfspromotie eruit?

Je bepaalt zelf hoe het tijdschrift als bedrijfspromotie eruitziet. De glossy kan namelijk gedrukt worden in meerdere uitvoeringen. Klik op de afbeeldingen hieronder voor meer informatie over de uitvoeringen voor jouw bedrijfspromotie.

Onze klanten vertellen…

Tijdschrift verjaardag Loes

Een tijdschrift voor oma Loes

Lisanne Bos (21) heeft samen met haar moeder en tante voor haar oma’s 75ste verjaardag een tijdschrift gemaakt. De hele familie heeft er een bijdrage aan geleverd en oma Loes vindt het resultaat prachtig! Hoe het allemaal begon Het…
Klantverhaal Aurelie Verjaardagstijdschrift

40 jaar, gevierd in een tijdschrift!

Omdat haar beste vriendin veertig jaar werd, wilde Aurelie Lemeire haar met een bijzonder cadeau verrassen. Na wat zoeken op het internet kwam ze terecht op de website van Jilster. Ze begon direct met veel enthousiasme aan haar allereerste…

Vijf tips van een grafisch vormgever in spe

Onze stagiaire Elseline Grobben (19) studeert Grafische Vormgeving aan het Grafisch Lyceum in Utrecht. Ze heeft voor de vijftigste verjaardag van haar moeder Jannette Grobben een tijdschrift gemaakt en haar dit cadeau gedaan. De afgelopen…

Je bedrijfspromotie zelf maken?
Dat kan met het online programma van Jilster!

Bedrijfspromotie: Zakelijke Opties

We bieden verschillende zakelijke opties aan en horen graag wat je bedrijf nodig heeft. Neem contact met ons op voor meer informatie. We denken graag met je mee over je bedrijfspromotie!

 • Oplage 500+

  Voor bedrijven die hoge oplages willen bestellen hebben we speciale prijzen. Met onze prijscalculator bereken je makkelijk en snel de vaste prijs per brochure. De calculator berekent de prijzen tot een oplage van 500 stuks. Bekijk de prijzen. Ben jij van plan om een hogere oplage te bestellen dan 500 stuks? Voor hogere oplages (500-2000 stuks) bieden wij maatwerk prijzen op aanvraag aan.

 • Verzending naar huisadressen

  We bieden de mogelijkheid om brochures te verzenden naar verschillende huisadressen. Je kunt ervoor zorgen dat zakenpartners de brochure thuis ontvangen. Deze optie is beschikbaar op aanvraag.

 • Online verkoop

  Je kunt je brochure online te koop aanbieden aan derden. Bezoekers van je online brochure betalen dan de normale prijs (te zien in de prijscalculator), maar het is mogelijk om met ons een andere prijs af te spreken om je winstmarge te vergroten. Neem contact met ons op voor de voorwaarden en meer informatie.

 • Herhaal bestellingen

  Voor bedrijven die meerdere malen per jaar bestellen bieden wij ook speciale prijzen aan.

Bedrijfspromotie zelf maken: wil je gratis adverteren of unieke marketing communicatie?

We geven je graag nog wat tips voor de praktische kant van bedrijfspromotie maken met Jilster.

huwelijkscadeau samen een tijdschrift maken met jilster editor voorbeeld schermafbeelding
 • Gratis adverteren: dat kan met een online magazine van Jilster

  Met het online magazine van Jilster kun je eenvoudig gratis adverteren. Maak gratis een account aan en ga direct aan de slag met het online programma. Ontwerp je eigen magazine en deel deze kosteloos online met een unieke shortlink of embed het online tijdschrift direct op je website.

 • Marketing communicatie: Val op met een zelfgemaakt tijdschrift, boek, brochure of online magazine

  Met Jilster heb je de marketing communicatie van jouw bedrijf zelf in de hand. Je ontwerpt en maakt zelf een magazine en je kunt kiezen om het op verschillende manieren te delen. Wil je de marketing communicatie van jouw bedrijf via verschillende kanalen laten gaan? Dat kan! Maak een online magazine, laat een poster van je cover drukken en laat je tijdschrift of brochure drukken in verschillende uitvoeringen.

 • Maak een poster voor je bedrijf

  Ook een poster maken kan heel eenvoudig met het online programma Jilster. Ontwerp de cover van een tijdschrift en laat het drukken als poster in verschillende maten.

Meer dan 450.000 gebruikers
gingen je al voor…

Heb je een vraag?

In onze handleiding vind je veel handige informatie en veelgestelde vragen over het maken van een tijdschrift en over samenwerken in Jilster!

Op zoek naar inspiratie?

Ben je op zoek naar inspiratie voor je tijdschrift? Kijk eens naar onze tips en tricks. Deze kunnen je helpen bij het maken van een tijdschrift.

Deel je ervaring!

Heb jij al een tijdschrift of boek gemaakt met Jilster? We horen graag wat jij ervan vond. Neem contact met ons op en laat het ons weten!

Samen een mooi tijdschrift maken. Met vrienden, familie of collega’s!