• zakelijk

  Het promoten van je bedrijf wordt nu nòg makkelijker met Jilster. Laat je bedrijfspromotie drukken of deel deze online.

  AAN DE SLAG!

Je bedrijfspromotie zelf in de
hand houden met Jilster

Met Jilster kun je heel makkelijk je eigen bedrijfspromotie maken, zoals een bedrijfsbrochure, personeelsblad of jaarverslag. Je kunt ervoor kiezen om zelfstandig te werken aan een tijdschrift of boek of werk samen met je team. Met het online ontwerpprogramma van Jilster kun je jouw bedrijfspromotie volledig naar eigen hand zetten, want de mogelijkheden zijn eindeloos!

 • Gratis online ontwerpprogramma
 • Werk zelfstandig of samen met je team
 • Professioneel drukwerk
 • Deel je tijdschrift ook online!
icon verzamelen
Stap 1: Verzamel

Wat voor tijdschrift ga je maken? Verzamel foto’s en teksten die passen bij je tijdschrift en doe ideeën op over de invulling van je magazine. Met Jilster kun je een tijdschrift maken voor elke gelegenheid.

icon samenwerken
Stap 2: Werk samen

Wie ga je uitnodigen? Je kunt familie, vrienden en collega’s eenvoudig een uitnodiging sturen en één of meer pagina’s toewijzen. Iedereen kan zelf foto’s en teksten toevoegen aan het tijdschrift.

icon bewerken
Stap 3: Bewerk

Nu kun je echt aan de slag met het maken van je tijdschrift. Voeg je foto’s en teksten toe en bewerk je pagina’s helemaal zoals jij dat wilt. Je kunt ook gebruik van handige sjablonen, achtergronden en clip-arts.

icon bestellen
Stap 4: Bestel

Ben je tevreden met het resultaat? Dan kun je de bestelling gaan plaatsen. Kies uit verschillende uitvoeringen en laat je tijdschrift thuis bezorgen. Het is ook mogelijk om een proefexemplaar te bestellen.

Eenvoudig, flexibel en professioneel!

Met Jilster kun je alle kanten op en dat is natuurlijk heel gunstig voor je bedrijfspromotie. Ontwerp zelf de visuele uitingen van je bedrijf en laat deze professioneel drukken in verschillende uitvoeringen. Of deel je nieuwsbrief, personeelsblad of brochure online en adverteer je bedrijf gratis met behulp van het online magazine. 

Je eigen foto’s en teksten gebundeld
in een zakelijk tijdschrift

 • Personeelsblad

  Met Jilster maak je eenvoudig je eigen professionele personeelsblad. Zelfstandig of samen met je collega’s!

 • Nieuwsbrief

  Verspreid het nieuws snel en makkelijk. Laat je nieuwsbrief drukken of deel deze online via mail of social media!

 • Jaarverslag

  Laat op een aansprekende manier zien wat er in het afgelopen jaar is gebeurd. Blik terug op het jaar met een tijdschrift!

 • Maar ook...

  Geef ook een glossy als afscheidscadeau aan een vertrekkende collega. Of stel je cv op in de vorm van een tijdschrift. Daarmee maak je gegarandeerd indruk!

Bedrijfspromotie op maat

We bieden verschillende zakelijke opties aan en horen graag wat je bedrijf nodig heeft. Neem contact met ons op voor meer informatie. We denken graag met je mee over je bedrijfspromotie!

 • Oplage 500+

  Met onze prijscalculator bereken je makkelijk en snel de vaste prijs per brochure tot een oplage van 500 stuks. Ben jij van plan om een hogere oplage te bestellen? Voor hogere oplages (tot 2000 stuks) bieden wij maatwerk prijzen op aanvraag aan.

 • Verzending naar huisadressen

  We bieden de mogelijkheid om tijdschriften te verzenden naar verschillende huisadressen. Deze optie is beschikbaar op aanvraag.

 • Online verkoop

  Met Jilster is het ook mogelijk om je brochure online te koop aan te bieden aan derden. Bezoekers van je online brochure vinden hier de optie om het tijdschrift te bestellen en als gedrukt exemplaar thuis geleverd te krijgen.

 • Herhaal bestellingen

  Ben je van plan om meerdere malen per jaar te bestellen? Wij bieden voor deze bedrijven speciale prijzen aan. Neem contact met ons op voor de voorwaarden.

Onze klanten vertellen…

Roundtable glossy van ChangeVision

Samen met relaties maakt ChangeVision jaarlijks een Glossy over Roundtable bijeenkomsten waarin grote thema’s in een open sfeer voor het voetlicht gebracht worden.

Erica bundelt ‘parels’ tot tijdschrift

“Ik schrijf al anderhalf jaar en heb een vaste lezerskring, die ik wekelijks de link mail naar een nieuw blog. Met name mijn eigen lezerskring is geïnteresseerd in de gebundelde versie van de Parels”, zo schrijft Erica van Strien – Hagens.

Eric Faber over relatiemagazine Netbasics

Het ict-bedrijf Netbasics heeft met de professionele hulp van het Team Jilster Plus een professioneel relatiemagazine gemaakt. “Goed om in te zetten bij sales en after-sales.”

Bestel je tijdschrift als bedrijfspromotie
al vanaf één exemplaar!

Kies uit verschillende uitvoeringen

Afhankelijk van het aantal pagina’s kun je kiezen uit verschillende tijdschrift-uitvoeringen of een uitvoering als boek. Kies bijvoorbeeld voor een gehecht tijdschrift met een matte- of glanzende omslag of maak indruk met een luxere variant, zoals een gelijmde glossy of een boek met harde kaft. Zo heb je altijd de juiste uitvoering die past bij de gelegenheid. Alle uitvoeringen zijn te bestellen vanaf één exemplaar.

1

Gelijmd tijdschrift met een glanzende cover

2

Boek met een harde kaft

3

Geniet tijdschrift met een glanzende omslag

4

Geniet tijdschrift met een matte omslag

Met het online ontwerpprogramma
kun je overal aan de slag!

Nadat je een gratis account hebt aangemaakt kun je direct aan de slag met je bedrijfspromotie. Het online ontwerpprogramma van Jilster is overal beschikbaar en heel toegankelijk. Voeg je eigen teksten en foto’s toe aan een pagina en bewerk ze.  Je kunt ook gebruik maken van verschillende sjablonen, achtergronden en clip-arts of een pdf-bestand uploaden. Zo kun je het tijdschrift maken zoals jij dat wilt!

Maak ook je eigen poster met Jilster!

Met Jilster kun je ook zelf of samen met je collega’s een poster maken als media-uiting voor je bedrijf. Zelf een poster maken is niet alleen heel leuk, je kunt er ook alle kanten mee op. Laat je bedrijfspromotie afdrukken op verschillende poster formaten, maak een posterpresentatie of fleur de kantoorruimte op met een fotocollage – leuk voor aan de muur!

Meer dan 500.000 gebruikers
gingen je al voor…

Heb je een vraag?

In onze handleiding vind je veel handige informatie en veelgestelde vragen over het maken van een tijdschrift en over samenwerken in Jilster!

Op zoek naar inspiratie?

Ben je op zoek naar inspiratie voor je tijdschrift? Kijk eens naar onze tips en tricks. Deze kunnen je helpen bij het maken van een tijdschrift.

Deel je ervaring!

Heb jij al een tijdschrift of boek gemaakt met Jilster? We horen graag wat jij ervan vond. Neem contact met ons op en laat het ons weten!

Samen een mooi tijdschrift maken. Met vrienden, familie of collega’s!

Samen een mooier tijdschrift maken, doe je met Jilster.