handen oudTopper tijdshrift voor zorg voorbeeld maak zelf een magazine voor zorg

PERSOONLIJKE ZORG

Lever een positieve bijdrage aan de zorg voor iemand met een 'Maak kennis met...' en 'Topper' tijdschrift

Een tijdschrift
voor persoonlijke zorg

Zorg moet persoonlijk zijn, en dat gaat makkelijker als de zorgverleners sneller een beter beeld hebben van de persoon waar ze voor zorgen.

Het doel is om op een snelle en positieve manier een beeld te geven van de persoon waar voor gezorgd wordt. Dat kan met een levensboek in de vorm van een tijdschrift! Een levenstijdschrift gemaakt door familieleden en verzorgers.

Zo’n tijdschrift maakt zorg weer persoonlijk, zoals het hoort.

Maak kennis met…

Door het samenstellen van een ’Maak kennis met….’ tijdschrift kun je als familielid of verzorger een positieve bijdrage leveren aan de zorg voor iemand met een handicap, een ouder met dementie of een ander persoon die zorg nodig heeft.

Pamela maakte
een tijdschrift voor haar
broertje Cheston…

…en de resultaten en reacties zijn erg positief. Zijn ‘Maak kennis met…’ tijdschrift (of Topper Tijdschrift) bevat informatie over het verleden, belangrijke levensgebeurtenissen, medische informatie en fijne herinneringen. Maar er is nog veel meer mogelijk!

Een tijdschrift maakt zorg persoonlijk

Zo zijn er voor Cheston pagina’s toegevoegd over dingen waar hij graag over praat en zijn toekomstplannen. Dit werkt erg motiverend en wekt enthousiasme op bij hem, zijn familie en zijn zorgverleners.

  Samen kunnen familieleden en zorgverleners een tijdschrift maken dat visueel weergeeft wat de belangrijkste zaken zijn omtrent een persoon.

Voorbeelden van
een persoonlijk zorg
tijdschrift

Bekijk de voorbeelden, het Topper Tijdschrift voor Cheston (inhoud aangepast i.v.m. persoonlijke informatie) en het ‘Maak kennis met’ tijdschrift voor mevrouw Harmsen.

Deze tijdschriften zijn beschikbaar als sjablonen en kun je dus als basis gebruiken voor een eigen tijdschrift.

Maak de zorg weer persoonlijk met
een levensboek in de vorm van een tijdschrift!

Een zorg tijdschrift
in 6 eenvoudige stappen!

Zo maak je samen met familieleden,
vrienden, kennissen en verzorgers een
persoonlijk tijdschrift.

huwelijkscadeau samen een tijdschrift maken met jilster editor voorbeeld schermafbeelding 25 jaar getrouwd
 • Stap 1

  Maak gratis en vrijblijvend een account aan bij Jilster. Jij bent dan de hoofdredacteur van het tijdschrift.

 • Stap 2

  Nodig je familieleden, vrienden, kennissen en verzorgers uit om samen te werken aan het tijdschrift. Zij kunnen een pagina in het tijdschrift te vullen.

 • Stap 3

  De redacteuren vullen vanaf hun eigen pc één of meer pagina’s. Zo zie je beetje bij beetje jullie persoonlijke zorg tijdschrift ontstaan!

 • Stap 4

  Voeg je eigen teksten en foto’s toe aan een pagina en bewerk ze. Of maak gebruik van één van de verschillende sjablonen die beschikbaar zijn in verschillende thema’s.

 • Stap 5

  Als iedereen zijn of haar pagina’s online heeft ingeleverd kan het tijdschrift besteld worden. Bestellen kan al vanaf 1 exemplaar!

 • Stap 6

  De bestelling wordt na een paar dagen bij je thuisbezorgd!

Meer dan 500.000 gebruikers
gingen je al voor…

Heb je een vraag?

In onze handleiding vind je veel handige informatie en veelgestelde vragen over het maken van een tijdschrift en het samenwerken in Jilster!

Op zoek naar inspiratie?

Ben je op zoek naar inspiratie voor je tijdschrift? Kijk eens naar onze tips en tricks, die helpen je bij het maken van een tijdschrift.

Deel je ervaring!

Heb jij al een tijdschrift of boek gemaakt met Jilster? We horen graag wat jij ervan vond. Neem contact met ons op en laat het ons weten!

Samen een mooi tijdschrift maken. Met vrienden, familie of collega’s!