Het Jilsterteam staat dit jaar voor de eerste keer op de Margriet Winter Fair in ‘s Hertogenbosch. Om dit te vieren geven wij 10 vrijkaarten weg voor donderdag 23 november 2017. Wil jij ook bij het grootste winterfeest van Nederland zijn? Reageer dan snel, want OP is OP! Stuur een mailtje naar onze klantenservice waarin je laat weten dat je geïnteresseerd bent.

Over de Fair

De Margriet Winter Fair vindt dit jaar plaats van 17 t/m 23 november in de Brabanthallen, ‘s Hertogenbosch. Op de Fair is genoeg te zien, doen en te beleven! Zo zijn er diverse optredens, kun je workshops volgen, zijn er dagelijks modeshows te zien met de leukste trends voor de feestdagen, staat er een leuk miniatuur kerstdorp en kun je van een lekker winters hapje en drankje genieten. Lees hier meer.

Gratis je eigen coverfoto maken

Kom gezellig samen met je (schoon)moeder, zus(sen) en/of vriendinnen langs en vergeet vooral niet om even bij ons langs te komen voor het maken van een foto. Je kunt namelijk gratis je eigen coverfoto bij ons laten maken en die als herinnering mee naar huis nemen.

Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in en hopen je dan te zien!

Tot dan!