Jilster biedt verschillende
uitvoeringen van hoge kwaliteit!

Een tijdschrift maken
met Jilster

Een tijdschrift is een leuk cadeau voor bijvoorbeeld een verjaardag, huwelijk of een afscheid van een collega, maar is ook erg geschikt voor zakelijke doeleinden! Maak een tijdschrift voor je bedrijf, als schoolopdracht of als hulpmiddel in de zorg.

Geniet tijdschrift met matte omslag

Dit tijdschrift is gehecht met twee nietjes in de rug. De omslag (voor- en achterkant) en het binnenwerk hebben dezelfde papierdikte.

Bekijk specificaties

Rug: Nietjes
Uitvoering omslag: Mat
Min. pagina’s: 4
Max. pagina’s: 60
Formaat: A4
Papier binnenwerk: 135 gram
Papier omslag: 135 gram

Geniet tijdschrift met glanzende omslag

Dit tijdschrift is gehecht met twee nietjes in de rug. De omslag (voor- en achterkant) is steviger dan het binnenwerk en voorzien van een luxe lamineerlaag.

Bekijk specificaties

Rug: Nietjes
Uitvoering omslag: Glanzend
Min. pagina’s: 4
Max. pagina’s: 52
Formaat: A4
Papier binnenwerk: 135 gram
Papier omslag: 135 gram

Gelijmd tijdschrift met glanzende omslag

De gelijmde glossy is een tijdschrift met een stevige en glanzende omslag, waarbij de rug van het tijdschrift duurzaam is verlijmd.

Bekijk specificaties

Rug: Lijm
Uitvoering omslag: Glanzend
Min. pagina’s: 32
Max. pagina’s: 120
Formaat: A4
Papier binnenwerk: 135 gram
Papier omslag: 250 gram

Een boek
voor elke gelegenheid!

Proefexemplaar

Jilster biedt de mogelijkheid tegen een gereduceerd tarief een proefexemplaar te bestellen van je tijdschrift. Tijdens het bestelproces kun je dan kiezen voor ‘proefexemplaar’. Een proefexemplaar heeft op elke pagina een transparant watermerk.

FSC-keurmerk

De tijdschriften worden digitaal geprint op papier dat wordt gemaakt van hout dat volgens de regels van PEFC wordt gekapt en onder het keurmerk FSC (Forest Stewardship Council) in de markt wordt gezet. Hiermee garanderen wij dat het papier dat voor de Jilster tijdschriften wordt gebruikt geen schade aanricht aan de bossen. Meer informatie over PEFC en FSC kun je terug vinden op de website van beide organisaties: www.pefcnederland.nl en www.fsc.nl.

Heb je een vraag?

In onze handleiding vind je veel handige informatie en veelgestelde vragen over het maken van een tijdschrift en over samenwerken in Jilster!

Op zoek naar inspiratie?

Ben je op zoek naar inspiratie voor je tijdschrift? Kijk eens naar onze tips en tricks. Deze kunnen je helpen bij het maken van een tijdschrift.

Deel je ervaring!

Heb jij al een tijdschrift of boek gemaakt met Jilster? We horen graag wat jij ervan vond. Neem contact met ons op en laat het ons weten!

Samen een mooi tijdschrift maken. Met vrienden, familie of collega’s!