Vrolijk Kerstfeest, oma en opa!

Het moet iets speciaals zijn

“Wat geven we oma en opa?” – Ik weet zeker dat je dezelfde vraag hebt gehoord voor Kerstmis. Dan zul je je zorgen moeten maken, want opa en oma hebben altijd alles al. Ze zeggen dat ze niets willen, maar toch wil je ze als familie een heel persoonlijk en bijzonder cadeau geven voor de kerst. Het zou hun ogen moeten laten schijnen en ze echt blij moeten maken.

Het perfecte kerstcadeau voor oma en opa en andere familieleden.

En het is er wel, het grote en gegarandeerd geschikte cadeau voor je grootouders. Iets waarvan steeds opnieuw kan worden genoten, iets wat uniek is en waarvan de inhoud zeer persoonlijk en op maat gemaakt is, is een zelfontworpen tijdschrift. Hier kan iedereen meedoen en betrokken raken. Jullie zijn de redactie als familie. Je kent oma en opa (of tante Jutta en neef Ralf) gewoon het beste, je weet wat ze leuk vinden en wat ze willen lezen.

Een zelfontworpen tijdschrift – het perfecte kerstcadeau

De inhoud van het kersttijdschrift voor opa en oma

Je bent volledig vrij om te beslissen wat je in het tijdschrift wilt zetten. Of je nu een overzicht van het jaar samenstelt met veel foto’s van jullie allemaal en teksten over wat jullie allemaal samen hebben meegemaakt, bijv. feestdagen, familieweekend, grote evenementen ….

…. of een echt uitgebreid kersttijdschrift, dat volledig over dit onderwerp gaat en gevuld is met jouw favoriete kerstrecepten, brieven aan de kerstman, grappige kerstgroet foto’s, recensies van de kerstvieringen in de afgelopen jaren ….

…. of dat je besluit om iets heel anders te doen en je eigen puzzelboekje te maken met kruiswoordraadsels, woordzoekers, puzzelpagina’s en andere speelse inhoud, omdat opa en oma zo van puzzelen houden.

Ontwerp de inhoud van jouw tijdschrift voor opa en oma voor Kerstmis precies zoals jij dat wilt.

Zo ontwerp je jouw eigen tijdschrift

In de Jilster Editor kun je een tijdschrift samen met anderen gaan maken. Een van jullie wordt de hoofdredacteur en nodigt de anderen uit. Dan kan iedereen online en van overal aan het project werken: Upload foto’s en teksten en help de lay-out vorm te geven.

Met de Jilster Editor heb je een geweldig grafisch programma dat intuïtief en eenvoudig te gebruiken is. Daar vind je ook een grote selectie van professioneel ontworpen tijdschriftsjablonen. Kies degene die je het beste bevalt en gebruik het als basis. Verander de kleuren en lettertypes om het tijdschrift precies zo aan te passen zoals jij dat wilt.

Kies welke uitvoering jullie zouden willen

Wanneer je klaar bent met het ontwerpen, controleren en proeflezen van het tijdschrift, bepaal je zelf in welke uitvoering je het cadeau wilt drukken: als geniet tijdschrift, als glossy of als gebonden boek.

Het belangrijkste: Begin zo snel mogelijk

Kerstmis lijkt nog heel ver weg, maar voor je het weet is het al bijna kerstavond. Neem niet te veel tijd en begin snel, zodat je op een ontspannen manier, zonder stress, aan jouw tijdschrift kunt werken. Klik op de knop hieronder om te beginnen.