Werk je in het geheim aan een bruiloftsglossy voor goede vrienden of een familielid? Wat leuk zeg! Weet je nog hoe zij elkaar hebben leren kennen? Wie versierde wie (daar kunnen de meningen over verschillen). Hoe verliep de eerste date? Jij weet daar vast en zeker meer over. Zo niet.. vraag het aan anderen die dat wel weten. 

Who made the first move?

Die allereerste date..

Het is altijd leuk om te lezen over échte liefde. Vooral als het gaat om de liefde tussen twee mensen die dicht bij je staan. Maar voordat twee individuen samen één worden, gaan daar (een heleboel) dates aan vooraf. En een eerste date is voor iedereen anders. 

Love in the air?

Hoe hebben de bruid en bruidegom hun eerste date met elkaar ervaren? Wie vroeg wie op date? Wat deed het stel op hun eerste date? Was het een geslaagde eerste date? Hoelang duurde het voordat er een tweede date kwam? Misschien vond de bruid de eerste date wel verschrikkelijk ongemakkelijk of was de bruidegom in eerste instantie niet van plan om nog iets van zich te laten horen. Schrijf het allemaal op in een leuk verslagje. 

Vraag om hulp

Ben je niet op de hoogte van de liefdesgeschiedenis van het kersverse koppel? Dat geeft niets. Vraag het aan anderen die het wel weten. Er zijn vast en zeker mensen die zij toendertijd in vertrouwen hebben genomen om over hun eerste date met de liefde van hun leven (!!) te vertellen. Je kunt bijvoorbeeld een interview houden met hun beste vrienden, de ouders en/of de getuigen. 

Moeite met het vormgeven van je tekst? Maak gebruik van sjablonen om je tekst een professionele uitstraling te geven.