Een fotokalender is een superleuk middel om je kantoor mee op te fleuren. Bundel de meest spraakmakende fotomomenten met je collega’s in een bedrijfskalender en houdt elkaar up-to-date door belangrijke afspraken hierin op te schrijven. Maar een fotokalender is natuurlijk ook gewoon enorm leuk voor thuis aan de muur. Hoe je je kalender vorm geeft, is aan jou. Wij geven je alvast een paar tips.

De charme van een kalender

Tegenwoordig houden de meeste mensen hun afspraken bij in een digitale agenda of jaarkalender. Maar het is toch veel leuker om er eentje aan de muur op te hangen? Met één blik op de kalender, kun je zien of iemand jarig is, hoeveel dagen het nog is tot kerst of wanneer dat belangrijke werk dinertje van je partner is waar jij ook voor bent uitgenodigd. Maak je zélf een kalender, dan kun je deze vullen met mooie vakantiefoto’s, grappige familiekiekjes en leuke, spontane foto’s van je hond of kat.

Kalenders in alle vormen en maten

Wat voor een soort kalender ga je maken? Er is zoveel mogelijk. Wat dacht je van een receptenkalender (soepkalender), verjaardagskalender met inspirerende quotes of thema kalender? Met behulp van het online bewerkingsprogramma van Jilster maak je je kalender precies zoals je wilt. Voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Sjablonen gebruiken

In ons online bewerkingsprogramma vind je speciale ‘kalender’-sjablonen die je kunt gebruiken. Je kunt kiezen uit zogenaamde voorbeeldpagina’s die in verschillende stijlen zijn opgemaakt als kalender of zelf de blanco pagina’s vullen met je eigen tekst en foto’s.

Hoe werkt het

Kijk eens naar de voorbeelden hieronder. Hier zie je dat alle pagina’s op horizontaal (liggend) formaat zijn opgemaakt. Let op! Je kalender wordt op verticaal formaat afgedrukt. Op de linkerpagina plaats je de gewenste foto(‘s) in liggend formaat en op de rechterpagina het agendaraster. Et voilà; je hebt je eigen kalender! Na bestelling ontvang je deze per post. Met een perforator hoef je er dan alleen nog gaatjes in te maken. Touwtje er doorheen en hangen maar!

Zie onderstaande voorbeelden:

Verjaardagskalender