Trouwen in sneeuw en ijs

Een winterbruiloft. Buiten de vrieskou, harten gevuld met liefde en warmte. Zachtjes zwevende sneeuwvlokken, ijskristallen in de wimpers, besneeuwde bomen, een trouwjurk met speciale winteraccessoires en ongelofelijk mooie trouwfoto’s in een bijzondere omgeving. Niet voor niets worden winterbruiloften als bijzonder romantisch en betoverend beschouwd.

Een bijzonder cadeau voor een bijzondere bruiloft

Voor zo’n ongewoon en dromerig huwelijk in een romantische omgeving moeten de cadeaus en de aandacht voor de pasgetrouwden net zo betoverend zijn en de sfeer vastleggen. Tegelijkertijd moet het geschenk uit het hart komen, heel persoonlijk zijn en de band met de bruid en de bruidegom tot uitdrukking brengen. Het mooiste is als het cadeau na vele jaren nog steeds wordt opgepakt om deze bijzondere dag te herdenken.

Creëer samen met vrienden en familie een onvergetelijke herinnering

Het mooiste aan een bruiloft is natuurlijk de stralende liefde van de bruid en de bruidegom en de geloften. Maar vrijwel direct daarna komt het gevoel van gemeenschap. Vrienden en familieleden, de dierbaarste en belangrijkste mensen zijn er om dit festival samen te vieren. En dat is precies wat je met het geschenk kunt doen: Maak samen met vrienden en familie een uniek en onvergetelijk huwelijkstijdschrift.

Individueel huwelijksgeschenk met een persoonlijk tintje

Samen kunnen jullie allemaal creatief zijn in de Jilster Editor. Iedereen kan comfortabel thuis zitten aan de eettafel of op de bank en via het internet in de editor klikken. Misschien wil je wel hoofdredacteur worden en alle anderen per e-mail uitnodigen. Tegelijkertijd kun je iedereen pagina(‘s) toewijzen om te bewerken en te vullen met hun teksten en foto’s. Het is handig als je daar van tevoren een ontworpen lay-out opslaat, die alleen maar gevuld hoeft te worden.

Ontwerp je eigen winter huwelijks-tijdschrift

Ons Magische Tijdschrift Sjabloon

In de Jilster Editor vind je ook het winterhuwelijks-sjabloon bij onze professioneel ontworpen sjablonen. Deze kun je gebruiken om je eigen winterhuwelijks-tijdschrift te ontwerpen.

Pas het sjabloon aan jouw wensen aan

Zie welke elementen van het sjabloon je specifiek kunt aanpassen aan “je” bruid en bruidegom, en welke je uit het originele sjabloon wilt halen. Neem bijvoorbeeld de kleuren van de save-the-date of de uitnodigingskaart over. Deze geven meestal een zeer duidelijke richting aan en de kleuren en stijlelementen op de kaarten worden ook gebruikt in de tafeldecoraties, bloemstukken en in de details van de outfits van de bruid en de bruidegom.

Voor meer informatie over het aanpassen van een sjabloon, bekijk de blogpost over het aanpassen van sjablonen.