Kijk mee:
zo wordt jouw tijdschrift gemaakt!

Wil jij ook je eigen tijdschrift maken?

Wat is Jilster?

Jilster is een website met een online programma waarmee je eenvoudig zelf een tijdschrift of boek kunt maken. Leuk als o.a. huwelijkscadeau, verjaardagscadeau of voor een vertrekkende collega.

Het leuke van Jilster is dat het ook mogelijk is om vrienden, familie en collega’s uit te nodigen om één (of meerdere) pagina’s op te maken in het tijdschrift. Een tijdschrift maken met Jilster is heel makkelijk: voeg je eigen teksten en foto’s toe aan een pagina en bewerk ze. Je kunt ook gebruik maken van de sjablonen uit ons online programma die beschikbaar zijn in verschillende thema’s.

Heb je alles afgerond? Dan kan je een écht gedrukt exemplaar bestellen van het tijdschrift dat jullie samen hebben gemaakt.

maak samen een tijdchrift online editor jilster schermafbeelding

De juiste tijdschrift uitvoering voor elke gelegenheid

Hoe je tijdschrift eruit komt te zien, is afhankelijk van de gekozen uitvoering en het aantal pagina’s. Je kunt kiezen uit een tijdschrift met nietjes en matte omslag, een tijdschrift met nietjes en glanzende omslag, een gelijmde glossy met glanzende omslag of een boek met harde kaft. Deze zijn allemaal te bestellen vanaf 1 exemplaar. Naast de tijdschrift uitvoeringen kun je er ook voor kiezen om een poster te bestellen van de voorpagina van je tijdschrift.

1

Gelijmd tijdschrift met een glanzende cover

2

Boek met een harde kaft

3

Geniet tijdschrift met een glanzende omslag

4

Geniet tijdschrift met een matte omslag

online magazine maken jilster tijdschrift op scherm tijdschrift uitvoeringen

Bekijk en deel je tijdschrift online

Heb je je eigen magazine af?

Je kunt ervoor kiezen om een gratis e-magazine of digitaal tijdschrift aan te maken. Zo kun je het zogenaamde ‘e-zine’ dat je zelf hebt gemaakt, makkelijk online doorbladeren en delen met anderen.

Met een tijdschrift kan je
alle kanten op!

Een tijdschrift is een leuk en bijzonder cadeau voor bijvoorbeeld een verjaardag, huwelijk of een afscheid van een collega, maar is ook erg geschikt voor zakelijke doeleinden! Je kunt bijvoorbeeld een bedrijfsmagazine, relatiemagazine, bedrijfsbrochure, of jaarverslag maken.

Ook in het onderwijs is een zelfgemaakt tijdschrift of boek leuk. Denk aan een afscheid groep 8 tijdschrift, een jaarboek, profielwerkstuk tijdschrift of scriptie magazine.

Ben je op zoek naar inspiratie voor je tijdschrift? Kijk dan ook eens naar onze tips en tricks. Deze kunnen je helpen bij het maken van een tijdschrift.

Tip: maak een poster van de cover en laat hem
afdrukken op één van de 6 formaten!

Alle voordelen van Jilster
voor jou op een rij!

 • Direct aan de slag

  Nadat je een gratis account hebt aangemaakt kun je gelijk en vrijblijvend aan de slag. De website van Jilster is overal beschikbaar. Het is niet nodig om software te downloaden!

 • Samenwerken

  Jilster biedt de mogelijkheid om samen aan een tijdschrift te werken. Nodig vrienden, familie en collega’s eenvoudig uit en je bent klaar om aan de slag te gaan.

 • Eenvoudig

  Jilster is makkelijk in gebruik, waardoor het maken van een tijdschrift voor iedereen toegankelijk is.

 • Sjablonen, illustraties en afbeeldingen

  Om je op weg te helpen biedt Jilster, naast verschillende illustraties en afbeeldingen,  een scala aan diverse sjablonen.

 • Professioneel drukwerk

  Wij hechten veel waarde aan jouw tijdschriften, daarom bieden wij verschillende uitvoeringen van hoge kwaliteit.

 • Vanaf één exemplaar

  Bij Jilster kun je zoveel exemplaren van je tijdschrift bestellen als je maar wilt.

 • Extra controle

  Het is mogelijk om tegen een scherpe prijs een proefdruk of een pdf-bestand (lage resolutie) van je tijdschrift te bestellen.

 • Online tijdschrift

  Je kunt je tijdschrift ook online delen met een eigen link. Deel een doorbladerbaar tijdschrift met vrienden, familie en collega’s via sociale media of e-mail.

 • Poster van de cover

  Je kunt van de cover van je tijdschrift een poster laten maken op A0, A1, A2 of A3 formaat. Het is ook mogelijk om een pdf (hoge kwaliteit) van de cover te bestellen.

 • Internationaal

  Jilster is beschikbaar in drie verschillende talen: Nederlands, Engels en Duits. Daarnaast is wereldwijde verzending is mogelijk.

Met meer dan 450.000 leden kun je
vertrouwen op de kwaliteit van Jilster!

Proefexemplaar

Jilster biedt de mogelijkheid tegen een gereduceerd tarief een proefexemplaar te bestellen van je tijdschrift. Tijdens het bestelproces kun je dan kiezen voor ‘proefexemplaar’. Een proefexemplaar heeft op elke pagina een transparant watermerk.

FSC-keurmerk

De tijdschriften worden digitaal geprint op papier dat wordt gemaakt van hout dat volgens de regels van PEFC wordt gekapt en onder het keurmerk FSC (Forest Stewardship Council) in de markt wordt gezet. Hiermee garanderen wij dat het papier dat voor de Jilster tijdschriften wordt gebruikt geen schade aanricht aan de bossen. Meer informatie over PEFC en FSC kun je terug vinden op de website van beide organisaties: www.pefcnederland.nl en www.fsc.nl.

Onze klanten vertellen…

Deel 2 van "The making of" van een afscheidsglossy groep 8

Met nog twee moeders van groep 8 gaat Marlies het tijdschrift maken. Deze glossy-moeders komen in het diepste geheim bij elkaar om het een en ander te bespreken. Deel 2: De glossy-moeders In de week leggen Na de brainstormsessie in maart…

Het 'spullentijdschrift' van mevrouw Gosen

Ontspullen is dé trend. Maar wat nou als je gedwongen moet ‘ontspullen’? Omdat je verhuist naar een verzorgingsflatje en er geen familie is om je dierbare spullen naar door te schuiven. Dan is opruimen opeens niet meer zo leuk. Voor…

Deel 1 van "The making of" van een afscheidsglossy groep 8

"The making of" - een serie verhalen over het maken van een afscheidstijdschrift voor groep 8 van een basisschool in de Edese wijk Kernhem. Het laatste schooljaar is aangebroken en iedereen maakt zich op voor het naderende afscheid. Het…

Heb je een vraag?

In onze handleiding vind je veel handige informatie en veelgestelde vragen over het maken van een tijdschrift en over samenwerken in Jilster!

Op zoek naar inspiratie?

Ben je op zoek naar inspiratie voor je tijdschrift? Kijk eens naar onze tips en tricks. Deze kunnen je helpen bij het maken van een tijdschrift.

Deel je ervaring!

Heb jij al een tijdschrift of boek gemaakt met Jilster? We horen graag wat jij ervan vond. Neem contact met ons op en laat het ons weten!

Samen een mooi tijdschrift maken. Met vrienden, familie of collega’s!