Vakantie Magazine Maken

Wat doe jij met jouw vakantiefoto’s als je terug bent van je reis? Je was toch niet van plan ze eeuwig op je camera of telefoon te laten staan? Doe wat leuks met je vakantiefoto’s van dit jaar (of vorig jaar), zodat jij jouw favoriete herinneringen altijd dichtbij hebt.

Tijdens het reizen zijn er altijd bijzondere momenten, die je het liefst in een potje wil stoppen om voor altijd te bewaren.


Tips bij het maken van een vakantieglossy

1: Breng je reis in kaart

Waar ben je allemaal geweest? Heb je een mooie rondreis gemaakt en meerdere plekken bezocht? Dan is het leuk om je Vakantie Magazine te beginnen met een ingescande kaart waarop je de route hebt getekend. Of maak een tijdlijn van de mooie plekken waar je in je leven bent geweest.

2: Gebruik thema’s

In plaats van voor elke reis een apart magazine te maken kun je natuurlijk ook je reizen in één bundelen. Een erg leuk idee als je veel stedentrips maakt, zo heb je een mooi overzicht van al je avonturen. Of bundel het per continent, per seizoen. Welk thema je ook maar leuk vindt. 

3: Voeg foto’s toe

Selecteer de mooiste foto’s die jou het beste gevoel geven. Grote foto’s, kleine foto’s, staande of liggende. Je vult het tijdschrift zoals jij dat wil. Begin met een lege pagina of gebruik sjablonen om snel een goed uitziende pagina te creëren.