Wat geef je je vriendin – en tevens buurvrouw – die 60 jaar wordt? Max maakte een verjaardagstijdschrift, de SYLVIA.

Het redactieteam van Max bestond uit vriendinnen die ze stiekem via Facebook had benaderd. Samen vulden ze het tijdschrift SYLVIA met eigen teksten en foto’s.  Max: “Veel werk, maar superleuk om te doen! Het redactieteam heb ik om input gevraagd, uiteindelijk heb ik toch zelf de pagina´s opgemaakt. Ik wilde mijn eigen stijl hanteren.”
De mooiste pagina van de SYLVIA vond Max “Boys 2 men”. Op deze pagina staat een interview met de drie zonen van Sylvia.
Ook over enkele andere pagina’s is Max erg enthousiast. “Pagina 36 en 37 zijn pagina’s die ik ‘geleend’ heb van een ander tijdschrift – een tip die je hieronder kunt lezen – en zelf een beetje heb gestyled met eigen foto’s. De inhoudsopgave op pagina 2 en 3 vind ik ook een groot succes. Hier tref je de foto’s van alle vriendinnen aan.”

Anderen reageerden heel positief op het tijdschrift. Max: “Iedereen is wild enthousiast. Mijn zus die ging trouwen, hoopte stiekem dat ik voor haar ook een tijdschrift zou maken. Wat ik natuurlijk ook heb gedaan!” Met Jilster maak je een tijdschrift voor elke gelegenheid, naast een tijdschrift als verjaardagcadeau dus ook als huwelijkscadeau!

Tip

Max heeft nog een tip voor het opmaken van een pagina. “Heb je een abonnement op een tijdschrift, dan is deze vaak ook digitaal beschikbaar. Open het tijdschrift op je iPad, maak een foto van een gewenste pagina en gebruik die foto als paginavullende foto in je eigen tijdschrift. Deze paginavullende foto kun je bewerken met eigen tekst en dergelijke. Ik weet niet of het mag, maar het is wel superhandig!”

“Mijn vriend was blij dat het verjaardagstijdschrift klaar was :-). Er gaat veel tijd in zitten om hem echt perfect te krijgen. En je blijft bezig met perfectioneren. Maar dan is het resultaat ook geweldig!”

sylvia 60 jaar tijdschrift

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie