In Jilster tref je 3 verschillende ontwerpen die je kunt gebruiken bij het maken van een tijdlijn. Met een tijdlijn kun je belangrijke, gekke en mooie momenten vastleggen uit het leven van diegene die je het tijdschrift cadeau doet. Erg leuk voor in een verjaardagsglossy, maar ook in een huwelijksglossy of glossy cadeau voor afscheid van groep 8!

Maak je keuze uit onderstaande sjablonen.

1. De bekende basic tijdlijn.

De tijdlijn zoals we hem van vroeger uit kennen: rechttoe rechtaan. Kleedt de tijdlijn aan met leuke foto’s en kleine tekstballonnetjes of stickers die ook terug te vinden zijn in Jilster. Ga naar het online programma en klik op ‘sjablonen’ en maak je keuze door de sjabloon te selecteren onder ‘verjaardag#2’.

Wil je jouw tijdlijn nog langer maken? Dat kan eenvoudig door een extra sjabloon toe te voegen.

voeg een tijdlijn toe aan je eigen tijdschrift

2. De filmrol.

Laat je foto’s die door de jaren heen gemaakt zijn vertonen op filmrol. Zoals je ziet kun je de keuze maken uit zowel een horizontale als een verticale weergave van dit sjabloon. Blaas jouw dierbare van zijn stoel met dit frisse ontwerp. Ga naar ons programma en klik op ‘sjablonen’ en maak je keuze door de sjabloon te selecteren onder verjaardag#2.

Verjaardagscadeau tijdschrift tijdlijn maken

3. De leukste kiekjes door de jaren heen.

Verjaardagscadeau tijdschrift tijdlijn maken

Met behulp van dit sjabloon kun je ervoor kiezen om 1, 2 of zelfs 3 momentopnames weer te geven, een babyfoto die bij de geboorte van de jarige job gemaakt is of bijvoorbeeld een foto van de jarige met zijn/haar kinderen.

Zoek, om het nog leuker te maken, óók uit in welk jaartal de foto gemaakt is en plaats dat onder de foto.

Ga naar ons programma en klik op ‘sjablonen’ en maak je keuze door de sjabloon te selecteren onder verjaardag#2.

 

Begin vandaag nog met het maken van een tijdlijn. Want, hoe ouder de foto, hoe jonger de looks!

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie