25 jaar getrouwd tijdschrift verrassing

25 jaar getrouwd en wat nu? Jullie zijn gek op elkaar, maar met jullie drukke levens ligt de sleur zo op de loer. Daarom is het belangrijk om regelmatig wat tijd voor elkaar vrij te maken en elkaar  zo nu en dan met iets leuks te verrassen. Wij hebben alvast drie strategieën op een rijtje gezet die helpen om dichter tot elkaar te komen. Lees je mee?

  1. Probeer samen iets nieuws;
    In het begin van een relatie is álles wat je samen doet nieuw. Na een tijdje went het om samen uit eten te gaan, naast elkaar wakker te worden en met elkaar vakantie te vieren. Om dat gevoel van spanning en verwachting weer op te roepen, helpt het om iets te ondernemen wat jullie nog nooit gedaan hebben. En dat mag best iets heel simpels zijn: probeer een nieuw restaurant, volg een kookcursus, of boek een weekendje weg naar een onbekende stad.
  2. Zorg voor verrassing;
    Verras je grote liefde met een ontbijtje op bed of een bos bloemen. Het is het gebaar dat telt. Maar je kan het natuurlijk ook groots aanpakken door een tijdschrift te maken vol met foto’s en verhalen van jullie relatie door de jaren heen. Met daarin jullie eerste foto samen, grappige quotes die jullie als koppel omschrijven, een pagina met complimentjes, een fotoreportage van jullie eerste vakantie weg, en ga zo maar door.
  3. Doe iets opwindends samen.
    Dit gebeurt al door samen te sporten of een doodenge of juist hele grappige film te zien. En voor de durfallen die geen halve maatregelen nemen: misschien is dit een goede aanleiding om toch eindelijk eens te gaan parachutespringen of bungeejumpen?

25 jaar getrouwd mock-up verrassing

Kortom, een lange relatie kan verzanden in sleur en voorspelbaarheid, maar dat hoeft écht niet altijd het geval te zijn. Door samen nieuwe en opwindende dingen uit te proberen en elkaar te blijven verrassen, houd je het lekker spannend!

Wanneer heb jij je partner voor het laatst verrast?