Een tijdschrift maak je met veel aandacht en zorg. We vinden het belangrijk dat je tevreden bent over het eindresultaat. Daarom bieden we je de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief een proefexemplaar van je tijdschrift bij ons te bestellen. Wat een proefexemplaar is en wat je er precies mee kunt, lees je hieronder.

Kwaliteit boven alles

Als je een zelfgemaakt tijdschrift cadeau wilt doen aan iemand die je dierbaar is, wil je natuurlijk dat dit er netjes uit komt te zien. Het is zonde als je er naderhand achter komt dat het tijdschrift vol met spelfouten staat of dat er bijvoorbeeld bepaalde pagina’s niet goed in elkaar overlopen. We raden je daarom aan om ook een proefexemplaar van je tijdschrift te bestellen.

Een transparant watermerk

Als je tijdschrift helemaal klaar is, kun je in het bestelproces kiezen voor de optie ‘proefexemplaar bestellen’. Wanneer je deze optie hebt aangevinkt, ontvang je na een aantal dagen een proefdruk van je tijdschrift(en) op de post. Deze is precies hetzelfde als de definitieve versie van je tijdschrift. Echter staat er op iedere pagina een blauw balkje. Dit wordt ook wel een transparant watermerk genoemd. Zie ook onderstaand voorbeeld.

Mocht je tijdens het doorbladeren van een proefexemplaar spellingsfouten of andere slordigheden ontdekken, dan heb je dus nog de mogelijkheid om die aan te passen!

Prijs van een proefexemplaar

Het is mogelijk om van iedere tijdschrift uitvoering een proefdruk te bestellen. Je kunt ervan uitgaan dat de prijs van een proefexemplaar de stukprijs van het tijdschrift is. Als je in de prijscalculator bij ‘gewenst aantal tijdschriften’ 100 invult en het aantal pagina’s van je tijdschrift, zie je de betreffende prijs van het proefexemplaar per tijdschrift uitvoering.

In de onderstaande tabel kun je aflezen dat één proefexemplaar van een gehecht tijdschrift €7,04 kost bij een oplage van 100 stuks.

Heel veel plezier bij het geven van je tijdschrift!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie