Oma Brigitte pakt dit jaar groots uit met haar verjaardag. Ze wordt namelijk 70 jaar! Reden genoeg voor een feestje! Haar familie en vrienden willen haar graag een leuk cadeau geven. Maar wanneer ze haar vragen wat zij voor haar verjaardag wil hebben, antwoordt ze dat ze alles al heeft. Wat geef je iemand die alles al heeft?

Wat geef je iemand die alles al heeft?

Ken je dat? Je wilt je vader, moeder, opa of oma iets voor zijn of haar verjaardag geven, maar ze hebben alles al wat ze nodig hebben. Tenminste, als het gaat om materiële zaken. Heb je er al aan gedacht om zelf iets te maken? Iets liefs? Iets bijzonders, recht uit het hart?

Samenwerken aan een tijdschrift

Met een persoonlijk tijdschrift zet je iemand gegarandeerd in het zonnetje. Met Jilster kun je het tijdschrift precies zo maken als je zelf wilt. De inhoud kan volledig worden afgestemd op de persoon. Het is ook mogelijk om samen te werken aan een tijdschrift, bijvoorbeeld met andere familieleden en vrienden. Bundel zo de mooiste verhalen, waardevolle herinneringen en favoriete foto’s samen in een tijdschrift.

Inspiratie nodig? Lees ook eerder geplaatste artikelen op onze website. Hierin worden een heleboel handige tips gegeven voor de inhoud en vormgeving van een tijdschrift.

Breng het beste bij elkaar naar boven. Begin een nieuw tijdschrift door een account aan te maken op onze website.