Verras de jarige met een persoonlijk cadeau op de deurmat. Bundel jullie mooiste verhalen en foto’s samen in een zelfgemaakt tijdschrift. Ondanks dat jullie in deze tijd niet samen kunnen zijn, kun je de jarige job of jet een onvergetelijke verjaardag geven. Start een tijdschrift en nodig familie en vrienden uit om ook pagina’s op te maken. 

Je bent niet alleen

Niemand hoort alleen te zijn op zijn verjaardag. Er kan dan wel niemand langskomen, maar daarmee is het feestje nog niet in het water gevallen. Een gepersonaliseerd tijdschrift laat zien dat je om iemand geeft. Het is een manier om te zeggen dat je iemand waardeert en geniet van zijn gezelschap. 

Pakketje LIEFDE

Als het tijdschrift gevuld is met leuke anekdotes, foto’s en verhalen, kan dit verstuurd worden naar de jarige. Eenmaal bezorgd en uitgepakt ligt daar een prachtig tijdschrift met glanzende cover. Op de cover staat zijn gezicht met een leuke felicitatie erbij. Verhalen waar de jarige nog jaren doorheen kan bladeren. 

Doe het samen

Maak andere familieleden en vrienden enthousiast om een bijdrage te leveren. Het is mogelijk om met meerdere mensen tegelijk aan een tijdschrift te werken. Iedereen kan zelf een pagina opmaken of kiezen uit kant-en-klare sjablonen. 

Een tijdschrift is geschikt voor iedere gelegenheid. Of gewoon zomaar. Soms heb je geen reden nodig om iets voor een ander te doen. 

Wie wil jij verrassen met een mooi tijdschrift?