Zoals jullie ondertussen weten, gaan we binnenkort live met de nieuwe editor van Jilster. Van tevoren willen we jullie de mogelijkheid geven om deze uit te proberen. Ook vertelt Frank, de programmeur, wat er zoal nieuw is en zal hierbij een korte demonstratie geven. Lijkt het jou leuk om erbij te zijn en wil je de eerste zijn die het nieuwe online bewerkingsprogramma van Jilster mag uitproberen? Schrijf je dan in door een mailtje te sturen naar onze klantenservice.

Voor wie geschikt?

Deze middag is geschikt voor iedereen die een bijdrage wilt leveren aan een verbeterde versie van Jilster. Want van wie kunnen we betere feedback verwachten dan van onze gebruikers. Jullie dus! Ook is er de ruimte om vragen te stellen over Jilster en mocht je vragen hebben over het tijdschrift waarmee je bezig bent, kun je die natuurlijk ook altijd aan ons voorleggen. 

Belangrijke informatie

Kosten: gratis

Locatie: Dorpsstraat 64 te Bennekom

Datum: Woensdag 21 maart 2018

Tijd: We starten om 14:00 uur, inloop vanaf 13:45. We ronden het geheel rond 16:00 uur weer af.

Inschrijving: Stuur een e-mail met je aanmelding, naam en eventueel aantal deelnemers naar klantenservice@jilster.nl. Na ontvangst van je aanmelding bevestigen wij je deelname aan dit event. Er is plek voor acht personen. Wacht dus niet te lang met je inschrijving!

Benodigdheden: Een eigen laptop

Bereikbaarheid: Het event vindt plaats op de tweede verdieping. Deze is alleen via een trap bereikbaar.

 

Graag tot dan!