• Welkomstgeschenk

  Een warm onthaal geef je pas echt met een zelfgemaakt tijdschrift als welkomstcadeau!

  AAN DE SLAG!

Een echt warm welkom creëer je met een
welkomstcadeau tijdschrift

Een warm welkom is essentieel: we willen allemaal gezien worden en ergens deel van uitmaken. Een warm onthaal geef je pas echt met een welkomstcadeau tijdschrift.

Met Jilster maak je eenvoudig zelf -of werk samen met vrienden, familie en collega’s- een professionele glossy. Maak bijvoorbeeld een goede eerste indruk op jullie nieuwe baas, laat anderen kennis maken met jouw organisatie of verwelkom een pasgeboren baby in de familie met een tijdschrift als welkomstgeschenk.

 • Gratis online ontwerpprogramma
 • Bundel je eigen foto’s en teksten samen
 • Werk samen met vrienden, familie en collega’s
icon verzamelen
Stap 1: Verzamel

Wil je ook een welkomstcadeau tijdschrift maken? Verzamel foto’s en teksten die passen bij je tijdschrift en doe ideeën op over de invulling van je magazine. Met Jilster kun je een tijdschrift maken voor elke gelegenheid.

icon samenwerken
Stap 2: Werk samen

Wie ga je uitnodigen? Je kunt familie, vrienden en collega’s eenvoudig een uitnodiging sturen en één of meer pagina’s toewijzen. Iedereen kan zelf foto’s en teksten toevoegen aan het tijdschrift.

icon bewerken
Stap 3: Bewerk

Nu kun je echt aan de slag met het maken van je tijdschrift. Voeg je foto’s en teksten toe en bewerk je pagina’s helemaal zoals jij dat wilt. Je kunt ook gebruik van handige sjablonen, achtergronden en clip-arts.

icon bestellen
Stap 4: Bestel

Ben je tevreden met het resultaat? Dan kun je de bestelling gaan plaatsen. Kies uit verschillende uitvoeringen en laat je welkomstgeschenk tijdschrift thuis bezorgen. Een echt origineel cadeau geef je met Jilster!

Je eigen foto’s en verhalen gebundeld
in een zelfgemaakt tijdschrift

Een tijdschrift is heel geschikt als welkomstcadeau en een mooie manier om iemand bijvoorbeeld kennis te laten maken met je bedrijf of welkom te heten in de familie. Keert een dierbare binnenkort terug? Verwelkom hem/haar dan met een echt ‘welkom terug’ tijdschrift. Bundel de mooiste foto’s, interessante verhalen, grappige anekdotes en nog veel meer in je eigen professionele glossy!

 • Welkom bij...

  Wil je je klanten of een nieuwe collega kennis laten maken met jouw bedrijf of organisatie? Maak samen een tijdschrift waarin je de lezers op een aantrekkelijke en visuele manier meeneemt in jouw verhaal en rondleidt door jouw bedrijf of organisatie.

 • Welkom terug

  Heeft je partner een aantal maanden in het buitenland gezeten of komen je vrienden terug van een wereldreis? Maak samen vrienden en familie een ‘welkom terug’ tijdschrift over de tijd die hij of zij heeft moeten missen.

 • Welkom in de wereld

  Is je beste vriendin zwanger of heeft je zus net een kleine gekregen? Maak een gepersonaliseerde babyposter waarop de geboortegegevens van de baby worden vertoond. Leuk voor aan de muur op de babykamer!

Kies uit verschillende uitvoeringen

Afhankelijk van het aantal pagina’s kun je kiezen uit verschillende tijdschrift-uitvoeringen of een uitvoering als boek. Kies bijvoorbeeld voor een gehecht tijdschrift met een matte- of glanzende omslag of maak indruk met een luxere variant, zoals een gelijmde glossy of een boek met harde kaft. Zo heb je altijd de juiste uitvoering voor elke gelegenheid. Alle uitvoeringen zijn te bestellen vanaf één exemplaar.

1

Gelijmd tijdschrift met een glanzende omslag

2

Boek met een harde kaft

3

Geniet tijdschrift met een glanzende omslag

4

Geniet tijdschrift met een matte omslag

Bestel je tijdschrift, boek of poster
al vanaf één exemplaar!

Een tijdschrift maken als origineel welkomstcadeau is heel eenvoudig!

Met Jilster kun je direct aan de slag met je tijdschrift. Het online ontwerpprogramma is overal beschikbaar en heel toegankelijk. Voeg eigen teksten en foto’s toe aan een pagina en bewerk ze. Je kunt ook gebruik maken van verschillende sjablonen, achtergronden en clip-arts of een pdf-bestand uploaden. Zo kun je je moederdagkado maken zoals jij dat wilt!

Maak ook je eigen poster als welkomstgeschenk met Jilster!

Een tijdschrift met welkomstcadeau geven? Met Jilster kun je ook eenvoudig zelf of samen met anderen een poster maken. Zelf een poster maken is niet alleen heel leuk, je kunt er ook alle kanten mee op. Maak bijvoorbeeld een gepersonaliseerde poster of laat de cover van het tijdschrift afdrukken als poster – Leuk als extraatje!

Meer dan 500.000 gebruikers
gingen je al voor…

“Ik heb nu 2 magazines gemaakt met Jilster. Voor mijn vriendin die 50 werd en voor mijn man die 50 werd. Beiden hebben ze het gelezen met een lach en een traan. Het is zo’n persoonlijk kado wat je met liefde kan geven.”
Anoniemhttps://
“Ik had last minute een tijdschrift gemaakt via Jilster. Mijn vader vond het een geweldig cadeau en was er enorm blij mee! Het is echt een aanrader om dit via Jilster te doen. Het werd snel geleverd en de kwaliteit is zeer professioneel.”
Moniquehttps://
“Jilster zorgt ervoor dat anekdotes, dierbare foto’s en prachtige herinneringen verzameld worden zodat er een prachtige blijvende herinnering ontstaat. Kostbaar!”
B&C Internationaalhttps://
“Wat een mooie mogelijkheid om een uniek, persoonlijk cadeau te maken. Het kost wel iets, maar het resultaat is erg mooi! Ook ideaal dat iedereen zelf in kan loggen en zo zijn eigen pagina kan inleveren.”
Anoniemhttps://
“De Glossy is heel mooi geworden ! Voor beide ouders die 80 werden. Super handig dat iedereen vanaf zijn eigen laptop een pagina kan maken. Je moet je wel even verdiepen in de mogelijkheden die het programma heeft, maar dan heb je ook wat!!”
Heleen Vellekoophttps://

Heb je een vraag?

In onze handleiding vind je veel handige informatie en veelgestelde vragen over het maken van een tijdschrift en over samenwerken in Jilster!

Op zoek naar inspiratie?

Ben je op zoek naar inspiratie voor je tijdschrift? Kijk eens naar onze tips en tricks. Deze kunnen je helpen bij het maken van een tijdschrift.

Deel je ervaring!

Heb jij al een tijdschrift of boek gemaakt met Jilster? We horen graag wat jij ervan vond. Neem contact met ons op en laat het ons weten!

Samen een mooi tijdschrift maken. Met vrienden, familie of collega’s!

Samen een mooier tijdschrift maken, doe je met Jilster.