Afgelopen week hebben we met veel succes de 22ste editie van de Libelle Zomerweek gevierd. De week was voornamelijk zonovergoten en daarmee de perfecte aftrap van het zomerseizoen. Van tevoren hadden we ons best gedaan om de stand zo te versieren dat deze paste binnen het discothema van de Libelle Zomerweek. We hadden zelfs een discobal gescoord! Bekijk hier de foto’s en oordeel zelf!

Verslaafd aan Jilster

Overal waar je keek zag je vrouwen in vrolijke zomerjurkjes lopen. De meesten waren wel in voor een praatje en stopten bij onze stand voor meer informatie. Sommigen kwamen ons zelfs vertellen dat ze Jilster al kenden en met ons online programma bekend waren. Zo spraken we een mevrouw die in haar vrije tijd graag natuurfoto’s maakte. Haar computer stond er vol mee. Hoog tijd om er iets mee te doen, vond ze. Een paar maanden geleden stuitte ze per toeval op de website van Jilster. Ze ging meteen aan de slag. Toen ze eenmaal haar eerste tijdschrift als een echt gedrukt exemplaar in handen kreeg, was ze verkocht. Er volgde al snel een tweede, derde, vierde en zelfs vijfde editie van haar tijdschrift! Hoezo verslaafd!?

Winnaars Wens- en Winactie bekend

Tijdens de Libelle Zomerweek gaven we niet alleen verzorgde informatieboekjes weg, maar ook leuke linnen tasjes. Daarnaast konden de bezoekers meedoen aan een speciale ‘Wens- en Winactie’, waarbij ze een waardebon van 50 euro konden winnen. Vandaag worden de winnaars bekendgemaakt. Heb je meegedaan? Check dan gauw je mailbox om te zien of je een mailtje van ons hebt ontvangen.

 

Bekijk ook onze foto’s:


Priya met funky glitterrokje. Als dat geen blikvanger is..

 


Ryan bereidt zich voor op weer een dag op de ‘Libelle Zomerweek’.

 


Alea Sophie legt een mevrouw uit hoe het online bewerkingsprogramma van Jilster werkt.

 


Priya heeft weer een aantal bezoekers enthousiast gemaakt om mee te doen aan de ‘Wens- en Winactie’. Zie de dames vlijtig pennen!

 


Jildou druk in gesprek met een aantal vrouwen.