Afgelopen weekend stonden we op de ‘Love and Marriage Beurs’ te Utrecht. Speciaal voor deze trouwbeurs organiseerden we een zogenaamde ‘Wens- en Winactie’. De bezoekers mochten iemand (natuurlijk ook zichzelf) opgeven die ze een eigen tijdschrift zouden toewensen. In totaal hebben 71 bezoekers een wenskaartje ingevuld en dit bij ons ingeleverd. Na het lezen van alle prachtige wensen, kwamen we tot de conclusie dat er niet één specifieke winnaar is aan te wijzen. We hebben dus meerdere winnaars uitgekozen!

Alle deelnemers krijgen een gratis poster

We hebben alle deelnemers een berichtje gestuurd met de mededeling of ze wel of niet hebben gewonnen. Degenen die geen waardebon krijgen, ontvangen wél een gratis A2-poster van de cover van het eerstvolgende tijdschrift dat ze bij ons bestellen.

Geen e-mail ontvangen?

We hebben ons best gedaan om alle e-mailadressen goed over te nemen. Helaas klopten een aantal e-mailadressen niet. Die mailtjes kregen we weer teruggestuurd. Ben jij één van de bezoekers die heeft meegedaan aan de Wens- en Winactie? Heb je nog geen mail ontvangen? Stuur ons dan even een mailtje met de boodschap dat je een gratis poster bij je volgende bestelling van ons ontvangt.

Ook je eigen poster maken?

Geen tijd om een tijdschrift te maken, maar ben je wel op zoek naar een origineel cadeau? Je kunt heel eenvoudig zelf een poster maken met het online bewerkingsprogramma van Jilster. Deze kun je precies zo maken zoals jij wilt en met een mooie fotolijst eromheen, is je cadeau helemaal compleet! Voor mooie fotolijsten kun je bijvoorbeeld kijken bij de Hema lijstenmakerij of Xenos fotolijsten.