workshop 13 december 2017 samenwerken in JilsterOp woensdag 13 december verzorgen we een workshop over het samenwerken in Jilster. Aan de hand van voorbeelden laten we zien hoe je het maken van een tijdschrift kunt organiseren en geven wij tips over hoe je het beste aan de slag kunt.

Wil je graag tips horen over het samenwerken in Jilster? Meld je dan snel aan.

Workshop: Samenwerken met Jilster

Deze workshop helpt je bij het organiseren, het samenstellen van je redactieteam en het samenwerken met je redacteuren. We geven handige tips waar je gebruik van kunt maken om het beste uit je redactieteam te halen en samen een geweldig tijdschrift te maken! Er wordt bijvoorbeeld antwoord gegeven op vragen als: Hoe zorg je voor een goede taakverdeling en hoe motiveer je je redactieleden?

We beginnen met een korte presentatie van 15 minuten (maximaal 30 minuten) over het samenwerken met Jilster. Daarna ga je aan de slag en is er de mogelijkheid om vragen te stellen.

Belangrijke informatie

Kosten: 15,- EURO.

Locatie: Dorpsstraat 64 te Bennekom.

Tijd: De workshop start om 14:00 uur, inloop vanaf 13:45 uur. We ronden het geheel rond 16:00 uur weer af.

Inschrijving: Stuur een e-mail met je aanmelding, naam en eventueel aantal deelnemers naar klantenservice@jilster.nl. Je ontvangt van ons een betaallink. Na ontvangst van je betaling bevestigen wij je deelname aan de workshop.

Er is plek voor acht personen. Wacht dus niet te lang met je inschrijving!

Benodigdheden: Een eigen laptop.

Bereikbaarheid: De workshop vindt plaats op de tweede verdieping. Deze is alleen via de trap bereikbaar.