Workshop Ikorganiseer

Op woensdagavond 25 oktober verzorgen Jilster en Ikorganiseer samen een workshop over het ordenen en bewerken van foto’s. Aan de hand van voorbeelden laten we zien hoe je foto’s kunt ordenen op je computer en bijvoorbeeld een leuke fotocollage kunt maken. Wil jij tips en trucs van deskundigen horen, meld je dan snel aan.

Van uitstel komt afstel

Eén van de sprekers tijdens de workshop is Ingeborg Koot, personal organizer van Ikorganiseer. Zij begeleidt mensen bij het maken van keuzes rondom spullen en tijd. Een terugkerend fenomeen is hierbij het uitzoeken en ordenen van foto’s. Als je je eigen tijdschrift wilt gaan maken, is het raadzaam om je foto’s van te voren te ordenen. Dit scheelt een hoop tijd en je kunt ook meteen een selectie van foto’s maken die je graag in je tijdschrift wilt hebben.

Foto’s vertellen een verhaal

Foto’s zijn een belangrijk onderdeel in een tijdschrift. Ze onderscheiden een tijdschrift van een krant. Als je een tijdschrift gaat maken, kun je je foto’s op verschillende manieren vormgeven en op een pagina plaatsen. Ook daarover worden er handige tips gegeven. Hoe maak je bijvoorbeeld een mooie fotoreportage van jullie vakantie naar Bali of kun je de babyfoto’s van je zoon of partner op een originele manier naar voren laten komen?

Er is plek voor acht personen. Wacht dus niet te lang met je inschrijving! Schrijf je in door een e-mail te sturen naar info@ikorganiseer.nl en krijg een gratis poster cadeau. De deelnemers mogen namelijk gratis hun eigen poster bij Jilster laten maken (keuze tussen A3 of A3++) twv 19,96!

 

Belangrijke informatie:

Locatie: Dorpsstraat 64 te Bennekom.
Inloop: 19:15 uur, om 19:30 starten we en ronden het geheel rond 21:30 weer af.
Kosten: EUR 15,00 (vooraf).
Inschrijving: stuur een e-mail naar info@ikorganiseer.nl en betaal EUR 15,00 op NL89 rabo 0126 1100 93. Natuurlijk bevestigen wij dan nog even je deelname.

Ga voor meer informatie naar Ikorganiseer