Het is weer zover! Op woensdag 24 januari geven wij in het ‘Dr. Stadighuis’ te Bennekom een workshop tekstschrijven. Tijdens deze workshop laten we je proeven van het plezier van schrijven, doe je nieuwe schrijfideeën op voor je tijdschrift en krijg je praktische handvatten om je tekst aantrekkelijk en logisch op te bouwen en te formuleren. Kom jij ook?

Workshop: Teksten voor je tijdschrift

Je hebt een nieuw tijdschrift aangemaakt, foto’s toegevoegd en een aantal elementen op de pagina geplaatst. Je sleept een tekstblok naar de pagina, legt je handen op je toetsenbord en… niks, nada. Je hebt geen idee wat je moet schrijven.

Een writer’s block, het overkomt de besten. Met onze hulp kom je er snel vanaf! We beginnen met een korte presentatie van tussen de 15 tot 30 minuten over het schrijven van teksten. Daarna ga je zelf aan de slag en is er de mogelijkheid om vragen te stellen.

Belangrijke informatie

Kosten: gratis

Locatie: Dorpsstraat 64 te Bennekom

Datum: Woensdag 24 januari 2018

Tijd: De workshop start om 14:00 uur, inloop vanaf 13:45 uur. We ronden het geheel rond 16:00 uur weer af.

Inschrijving: Stuur een e-mail met je aanmelding, naam en eventueel aantal deelnemers naar klantenservice@jilster.nl. Na ontvangst van je aanmelding bevestigen wij je deelname aan de workshop. Er is plek voor acht personen. Wacht dus niet te lang met je inschrijving!

Benodigdheden: Een eigen laptop

Bereikbaarheid: De workshop vindt plaats op de tweede verdieping. Deze is alleen via een trap bereikbaar.

Graag tot dan!