Wanneer je mooie verhalen te vertellen hebt, wil je deze waarschijnlijk graag vastleggen en misschien zelfs delen met de wereld om jou heen. Hoewel het vroeger een stuk lastiger was om een professioneel boek te laten drukken, is dit vandaag de dag veel eenvoudiger. Jilster maakt het voor iedereen mogelijk om zijn of haar boek, als tastbaar exemplaar, aan de wereld te tonen. Zelf boek drukken? Lees dan verder!

Een boek voor elke gelegenheid!

Er zijn ontelbaar veel redenen om een eigen boek te laten drukken. Ben je bezig met het schrijven van een autobiografie, een levensboek of ben je beland bij de laatste pagina van je eerste èchte roman? Misschien bestaat je verhaal juist uit beeld en wil je je mooiste vakantiekiekjes, familiefoto’s of een bijzondere gebeurtenis uit je leven bundelen in een fotoboek? Of misschien wil je een zelfgemaakt boek, vol mooie foto’s en verhalen, cadeau doen met een verjaardag of huwelijk? Met Jilster kun je zelf boek laten drukken voor elke gelegenheid!

Lees ook: Zelf boekje maken? 7 handige tips voor een pakkend verhaal!

Je eigen boek laten drukken, hoe werkt het?

Zelf een boek maken met Jilster is helemaal niet moeilijk. In 4 eenvoudige stappen kun jij je eigen boek maken en laten drukken als professioneel exemplaar!

 

 • Stap 1: Maak vrijblijvend een account aan bij Jilster

  Maak gratis een account aan bij Jilster. Je kunt dan direct aan de slag met het maken van je boek. Je bent dan de hoofdredacteur van het boek.

 • Stap 2: Stel je redactieteam samen

  Met Jilster is het ook mogelijk om anderen uit te nodigen aan je boek. Nodig bijvoorbeeld familieleden, vrienden of collega’s uit om één of meerdere pagina’s te vullen. In de Jilster chatbox kun je eenvoudig met elkaar overleggen.

 • Stap 3: Bewerk de pagina’s zoals jij dat wilt

  Voeg je eigen teksten en afbeeldingen toe aan de pagina en bewerk deze naar eigen smaak. Je kunt ook gebruik maken van verschillende gratis sjablonen, achtergronden en clip-arts. Liever een pdf-bestand uploaden en plaatsen in je boek? Dat kan natuurlijk ook!

 • Stap 4: Plaats je bestelling

  Als alle pagina’s van je boek gevuld zijn, kan de bestelling geplaatst worden. Zelf boek laten drukken kan al vanaf één exemplaar! Bereken de levertijd van je boek met onze levertijdcalculator.

Meer weten over zelf boek drukken? Op deze pagina vind je meer informatie over het maken en laten drukken van je eigen boek.