De maand december is begonnen en de winter staat voor de deur. Maak jij een tijdschrift voor iemand die in de winter jarig is? Met deze tips maak je in een handomdraai een thema tijdschrift met leuke seizoensgebonden items. Lees je mee?

Sjablonen personaliseren

Eenmaal een account aangemaakt, kun je aan de slag in ons online ontwerpprogramma. Daar vind je sjablonen die zijn onderverdeeld in thema’s, zoals verjaardag, huwelijk en afscheid collega. Deze zogenaamde voorbeeldpagina’s zijn gemakkelijk naar eigen smaak en doel aan te passen. Het is ook mogelijk om vanaf een blanco pagina te werken.

Stel dat de pagina-indeling van een bepaald thema sjabloon je aanspreekt, dan kun je de achtergrond, kleuren, lettertypen en/of decoratieve elementen veranderen.
Een paar kleine aanpassingen kunnen al een groot verschil maken.

Winterse items

Maak je een tijdschrift voor je beste vriendin die op 23 december jarig is? Ga op zoek naar foto’s van haar eerste ritje op de slee, familiefoto’s die met Kerstmis zijn gemaakt, schoolfoto’s van het kerstgala, wintersportfoto’s, en ga zo maar door.

Voeg heerlijke winterse recepten toe, een lijst met jullie favoriete kerstfilms en/of kerstliedjes en stel een top 10 samen van de meest ideale winterbestemmingen in Europa. Je kan ook een pagina opmaken met haar horoscoop. “Hoe overleeft de steenbok deze winter?”