verjaardagscadeau hoera tijdschrift voorbeeld

VERJAARDAGSCADEAU

Op zoek naar een uniek verjaardagscadeau? Denk eens aan een zelfgemaakte glossy. Leuk voor jong en oud!

SARAH & ABRAHAM

Geef samen met je familie en vrienden een tijdschrift cadeau aan de jarige die binnenkort Sarah of Abraham gaat zien.

Een magazine maken met de gratis software van Jilster

Ben je op zoek naar gratis magazine software?

Met Jilster kun je eenvoudig samen, of zelfstandig, je eigen tijdschrift ontwerpen. Nadat je een gratis account hebt aangemaakt, kun je gelijk en vrijblijvend aan de slag. De website van Jilster is overal beschikbaar. Het is dan ook niet nodig om software te downloaden!

Een eigen magazine maken is erg leuk om te doen en leuk om te geven. Maak een tijdschrift als cadeau voor een verjaardag, huwelijk of een afscheid van een collega. Ook is de magazine software van Jilster erg geschikt voor gebruik binnen het bedrijf, het onderwijs of de zorg.

magazine software

Hoe ziet een gedrukt tijdschrift
van Jilster eruit?

Wij drukken in hoge kwaliteit. Je bepaalt zelf hoe het tijdschrift eruit ziet. De glossy kan namelijk gedrukt worden in meerdere uitvoeringen. Klik op de afbeeldingen hieronder voor meer informatie over de uitvoeringen.

Onze klanten vertellen…

Tijdschrift verjaardag Loes

Een tijdschrift voor oma Loes

Lisanne Bos (21) heeft samen met haar moeder en tante voor haar oma’s 75ste verjaardag een tijdschrift gemaakt. De hele familie heeft er een bijdrage aan geleverd en oma Loes vindt het resultaat prachtig! Hoe het allemaal begon Het…
Klantverhaal Aurelie Verjaardagstijdschrift

40 jaar, gevierd in een tijdschrift!

Omdat haar beste vriendin veertig jaar werd, wilde Aurelie Lemeire haar met een bijzonder cadeau verrassen. Na wat zoeken op het internet kwam ze terecht op de website van Jilster. Ze begon direct met veel enthousiasme aan haar allereerste…

Vijf tips van een grafisch vormgever in spe

Onze stagiaire Elseline Grobben (19) studeert Grafische Vormgeving aan het Grafisch Lyceum in Utrecht. Ze heeft voor de vijftigste verjaardag van haar moeder Jannette Grobben een tijdschrift gemaakt en haar dit cadeau gedaan. De afgelopen…

Cadeau voor verjaardag, huwelijk of afscheid groep 8?
Maak samen een tijdschrift!

Probeer het maken van een e magazine gratis uit!

Het maken van een e magazine met Jilster is gratis. In een handomdraai maak je vrijblijvend een account aan. Je kunt daarna direct aan de slag met je tijdschrift. De magazine software opent in je internetbrowser. Het is dus niet nodig om software aan te schaffen of te installeren, handig!

Makkelijke software voor het maken van een e magazine

Je hebt geen technische kennis of grafisch talent nodig om een prachtig magazine te maken. Met het online programma van Jilster maak je zelfstandig of samen met je vrienden, familieleden, leerlingen of collega’s een persoonlijk tijdschrift. Iedereen vult vanaf zijn/haar computer één of meerdere pagina’s in het magazine. Je kunt de pagina’s zelf ontwerpen of gebruik maken van sjablonen. Deze kun je natuurlijk naar je eigen wensen aanpassen.

Magazine software gebruiken in
4 stappen: hoe maak je dan zo’n
tijdschrift of e-magazine?

We geven je graag nog wat tips voor
de praktische kant van het tijdschrift
maken met Jilster. 

samen een tijdschrift maken voorbeeld online programma jilster
 • Stap 1. Gratis account aanmaken

  Maak een account aan en probeer Jilster gratis en vrijblijvend uit. Ook het maken van een e-magazine is kostenloos. Je betaalt pas als je een gedrukt exemplaar van je tijdschrift bestelt.

 • Stap 2. Je tijdschrift starten

  Zodra je een account hebt aangemaakt bij Jilster, kun je aan je tijdschrift beginnen. In het pagina-overzicht van jouw tijdschrift kun je je vrienden, familieleden en kennissen uitnodigen om mee samen te werken.

 • Stap 3. Pagina’s bewerken

  Je kunt nu direct aan de slag met het maken van je eigen tijdschrift. Vul en bewerk je pagina’s met eigen teksten en foto’s of kies uit gevarieerde thema-afbeeldingen. Ook kun je gebruik maken van sjablonen en deze naar eigen wens aanpassen. Zo wordt jouw tijdschrift precies zoals jij dat wilt!

 • Stap 4. Gedrukte versie of online tijdschrift?

  Ben je tevreden met je tijdschrift? Kies dan de gewenste uitvoering en laat je tijdschrift drukken. Dit kan al vanaf één exemplaar!

  Het is ook mogelijk een doorbladerbare versie van je tijdschrift online (gratis!) te delen. Met een persoonlijke shortlink kun je je tijdschrift op je website plaatsen of delen via mail en social media.

Meer dan 450.000 gebruikers
gingen je al voor…

Heb je een vraag?

In onze handleiding vind je veel handige informatie en veelgestelde vragen over het maken van een tijdschrift en het samenwerken in Jilster!

Op zoek naar inspiratie?

Ben je op zoek naar inspiratie voor je tijdschrift? Kijk eens naar onze tips en tricks, die helpen je bij het maken van een tijdschrift.

Deel je ervaring!

Heb jij al een tijdschrift of boek gemaakt met Jilster? We horen graag wat jij ervan vond. Neem contact met ons op en laat het ons weten!

Samen een mooi tijdschrift maken. Met vrienden, familie of collega’s!